Amanida de pastanaga marroquina



INGREDIENTS
4 pastanagues
2 alls
Oli
Un pessic de comí
Un pessic de pebre vermell
Sal
Vinagre de vi blanc

 

PROCEDIMENT
Pelar els alls i tallar les pastanagues a trossets. Bullir-ho tot amb aigua i sal. Un cop ben cuit, escorre-ho i xafar-ho tot amb una forquilla (no ha de quedar en forma de puré sinó més aviat groller). Posar-ho en un pot  amb una mica d’oli, el comí, el pedre vermell i coure-ho fins que l’aigua s’hagi evaporat. Deixar-ho refredar i afegir-hi vinagre al gust. Rectificar de sal si és necessari.

aman pastang

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s