Pàgina d'inici > receptes > Amanida de pastanaga marroquina

Amanida de pastanaga marroquina



INGREDIENTS
4 pastanagues
2 alls
Oli
Un pessic de comí
Un pessic de pebre vermell
Sal
Vinagre de vi blanc

 

PROCEDIMENT
Pelar els alls i tallar les pastanagues a trossets. Bullir-ho tot amb aigua i sal. Un cop ben cuit, escorre-ho i xafar-ho tot amb una forquilla (no ha de quedar en forma de puré sinó més aviat groller). Posar-ho en un pot  amb una mica d’oli, el comí, el pedre vermell i coure-ho fins que l’aigua s’hagi evaporat. Deixar-ho refredar i afegir-hi vinagre al gust. Rectificar de sal si és necessari.

aman pastang

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: