Pàgina d'inici > espai obert > El menjador de La Manduca

El menjador de La Manduca


El 17 de gener de 2011, començarà un projecte de menjador a l’Espai Obert: LA MANDUCA-Cuina de Proximitat. El nostre compromís i il•lusió és començar aquest projecte amb una intenció: satisfer la gent que segui a la nostra taula a menjar i beure.

En aquesta nova etapa, pretenem contemplar diferents criteris i fer-vos partícips d’una sèrie d’idees que considerem fonamentals; volem saber quin és l’origen dels aliments que us oferim i quin ha estat el seu procés de producció. D´aquesta manera ens convertim en coproductores actives per donar suport a la qualitat de l´aliment i afavorim l´economia local.

Es tracta d’una iniciativa que aposta, en la mesura del possible, per la cuina elaborada amb productes de temporada procedents de l’agricultura ecològica i de proximitat.

Per això, LA MANDUCA s’abasteix principalment dels horts de la PACA (Acord per a la producció i el consum agroecològic) i de Can Pastallé, un altre projecte d’agricultura bio-agradable anomenat PAGEROLS.

Gràcies i a gaudir del menjar

VINE A DINAR A LA MANDUCA DE DILLUNS A DIVENDRES DE 13:30 a 16h

ESPAI OBERT, C. Violant d´Hongria, 71 1r. Metro Badal L5, Plaça de Sants L1

MENJARS PER ENCÀRREC PER GRUPS

Informació i reserves al 655 10 31 24 / 663 08 68 06

lamanducaespai@gmail.com

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: